Завантаження...
тел.: 044 391-52-86

ІНФОРМАЦІЯ / БРОНЮВАННЯ / ДОСТАВКА

забронювати столик

корзина:

0
0.00грн.
тел.: 044 391-52-86

ІНФОРМАЦІЯ / БРОНЮВАННЯ / ДОСТАВКА

забронювати столик

ПРО НАС

Відпочиваючи у ресторані «Пиваріум», Ви споживаєте пиво, яке вариться спеціально для Вас! "Народжене" у бродильному цеху, воно дозріває до повної готовності та подається безпосередньо на барну стійку. Справді "живе" - нефільтроване і непастеризоване. Наш міні-пив.завод побудований з урахуванням сучасних досягнень в цій галузі. Технології дозволяють досягати повного автоматичного контролю над процесом пивоваріння. Але основним секретом «правильного» пива є досвід наших пивоварів, що створюють неповторний смак різних сортів пива.

ІСТОРІЯ “ПИВАРІУМА”

Як творилась історія нашого закладу

Пиваріум – демократичний пивний ресторан з власним пивним міні-заводом, де панує культ справжнього пива, смачної їжі і прекрасного настрою.

Ми побудували нашу пивоварню з урахуванням самих передових досягнень в цій галузі. Сучасні технології дозволяють досягати повного автоматичного контролю над процесом пивоваріння. Але основним фактором отримання «правильного» пива є досвід наших пивоварів, які знають всі секрети і створюють неповторний смак різних сортів пива.

Ресторан Пиваріумі за 10 років своєї роботи зварив 19 авторських сортів пива. В травні 2017 року міні-завод з виробництва пива отримав сертифікат HACCP ISO 22000: 2005, що є ще одним підтвердженням високої якості пива, яке тут варять. Постійно в асортименті представлені шість сортів пива: Медовий амбер, Золотий та Пшеничний лагер, Преміум пільзнер, Кавовий стаут, Карамельне (темний ель), і 2 сезонних сорту.

Кухня ресторану представлена європейським напрямком, що поєднує традиційні і модні тенденції. В меню знайдуться страви на будь-який смак і настрій. Серед хітів – домашні ковбаски власного виробництва, фірмовий кролик по-прованськи, свиняча рулька, зварена в пиві і багато іншого. Також є великий вибір страв до пива і спеціальні набори для великих компаній. Меню постійно оновлюється і вдосконалюється, з’являються сезонні страви, спеціальні пропозиції.

 

Стильний інтер’єр і демократичність – основи концепції ресторану. Дизайн поєднує яскраві акценти – червоні і темно-коричневі дивани, широкі панорамні вікна, ковані елементи, значна барна стійка, яка обрамляє засклений пивний цех, відкритий поглядам гостей – в якому пануе затишок і витриманий стиль для класичного пивного ресторану. Зал розрахований на 300 посадочних місць, літній майданчик – на 50 осіб і окрема кімната для приватних заходів – на 20 посадочних місць. На численних плазмових панелях і на великому виносному екрані транслюються спортивні канали, а для азартних уболівальників працює тоталізатор: вгадав рахунок матчу отримує 10 літрів пива. Трапляється, що рахунок вгадують 3-4 гостя, а трапляється, що гол на останній хвилині не залишає нікому шансів на виграш.

Пиваріум – це місце куди хочеться повертатися за новими смаками і яскравими враженнями.